Corona-maatregelen op Texel

Suche auf der Texel Information Website
Finden Sie hier die Informationen, die Sie suchen um die Insel zu entdecken.
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Unkategorisiert
ESSEN
Restaurants
Essen und Getränke aus Texel
TUN
Geschäften
Museen
Markt/Messen
Veranstaltungen
Aktivitäten
Ausflügen
SCHLAFEN
Bungalows / Villen
Appartements / Chalets
Campings
Hotels
TEXEL
Geschichte
Bemerkenswerte Leute auf Texel
Typisch Texel
Strand auf Texel
Transport
Dorfe
Natur
Jahreszeiten
Texel von Oben
Über Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Alle regels omtrent Corona op Texel
Alle regels omtrent Corona op Texel

Blog

Corona-maatregelen op Texel

Er heerst ook Corona op Texel. De maatregelen rondom het Corona-virus zijn dan ook op Texel van kracht. Om een bezoek aan het eiland voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, zijn er richtlijnen en regels opgesteld. Op deze manier wordt geprobeerd een anderhalve meter-samenleving mogelijk te maken.

 

Bootovertocht Teso

Houd tijdens de boot overtocht naar Texel, maar ook terug naar Den Helder rekening met elkaar door in de auto te blijven zitten. Zo is de kans klein dat je met anderen in aanraking komt. Degenen die met een ander voertuig op de boot zijn of te voet, kunnen verspreid plaatsnemen op het bovendek en in de salon. Uiteraard met een afstand van tenminste anderhalve meter.

 

Voldoende ruimte op eiland Texel

Waddeneiland Texel heeft een landoppervlakte van honderdzestig vierkante kilometer, waardoor er voor iedereen voldoende ruimte is om van het prachtige eiland Texel te genieten. Op basis van vijfenveertigduizend bezoekers per week en 13500 inwoners, is dat maar liefst 2700 vierkante meter ruimte per persoon!

 

 

Strandbezoek TexelAlle Corona Maatregelen Texel op een rij

Het strand op Texel is dertig kilometer lang en gemiddeld honderd meter breed. Dit betekent dat er meer dan honderd vierkante meter per strandganger beschikbaar is! Deze inschatting is gemaakt op basis van vijfenveertigduizend bezoekers per week en daarvan gemiddeld vijftienduizend strandgangers op een dag. Genoeg ruimte om je aan de anderhalve meter-regel te houden.

 

Winkels op Texel

Voor wie van shoppen houdt, heeft Texel heeft een tal aan leuke en authentieke winkels. Ook hier zijn de Corona-maatregelen van kracht en wordt gevraagd afstand van elkaar te bewaren en slechts met enkelen tegelijk in de winkel te zijn. Mocht je met je partner zijn, besluit dan dat één van de twee naar binnen gaat. De meeste winkels hebben bij de ingang desinfecteeregel staan om de handen te reinigen, zodat je veilig de winkel in kan. Zorg dat je zelf ook iets bij je hebt om je handen mee te ontsmetten, mocht er geen desinfectiemiddel aanwezig zijn. Door je aan deze richtlijnen te houden, kan het winkelen op een veilige manier doorgaan.

 

Corona Texel en de Corona Maatregelen Texel

Mehr schöne Texel Erfahrungen?

Navigieren Sie schnell zu Ihrem Lieblingsthema.

гав

Teilen im Sozialen Medien

Wir sind stolz auf was das Insel Texel uns bietet und Teile es gern mit anderen. Teile uns mit deinem Soziale Medien und stelle anderen das Wunderschonen Insel vor!

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp