Gastropaviljoen XV

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Gastropaviljoen XV

Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner met een steeds veranderend uitzicht op de Noordzee.
Deel deze pagina

Producten van het Texelse land op het Texelse strand

Gastropaviljoen XV
Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner met een steeds veranderend uitzicht op de Noordzee. Gastropaviljoen XV gaat terug naar de basis van het echte koken, met een eigentijds tintje. Pure en eerlijke smaken met het seizoen als uitgangspunt. Producten van het Texelse land en uit de Noordzee worden verwerkt tot geweldige gerechten.

Kleine en grote gezelschappen
Gastropaviljoen XV biedt verschillende arrangementen voor kleine of grote gezelschappen. Denk aan een dagje weg, een bedrijfsuitje of een huwelijk. Gastropaviljoen XV maakt samen met We Love Texel jouw dag tot de mooiste in je leven. Voor een bijzonder diner met een gezelschap vanaf 20 personen kun je kiezen voor een walking dinner. Kleine hapjes worden uit de hand gegeten met een lepel of
een vorkje. Warme en koude hapjes wisselen elkaar af en vormen samen een compleet culinair diner. Een drie, vier of vijf gangen menu is ook bespreekbaar. De chef-koks stellen een menu samen met ingrediënten uit het seizoen en uit de omgeving.

Ligging
Het paviljoen ligt op het strand van Paal 15, vlakbij duinen, bos en heide. Centraal gelegen en op fietsafstand van Den Burg en De Koog. In de omgeving liggen talloze wandel- en fietspaden en op het strand is het in alle seizoenen eindeloos genieten. In de zomer worden in het strandhuisje naast het paviljoen massages gegeven door Fray Massage en voor de echte sportievelingen is er een Beach Bootcamp onder leiding van een instructeur van Lust for Sport. Gastropaviljoen XV is 7 dagen per week vanaf 10.30 geopend. In de wintermaanden tot zonsondergang en in het seizoen tot 21.00 uur.

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp