Strandpaviljoen Paal 9

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
Hotels op Texel
Campings op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Strandpaviljoen Paal 9

Gezellige zithoekjes, lekker eten en een prachtig uitzicht: dat vind je bij Paal 9! Na een bezoekje aan het Texelse strand, is het heerlijk neerploffen in één van de loungehoeken. Bestel een lunch, diner of borrel, terwijl je door de grote ramen uitkijkt over het Texelse strand. Strandpaviljoen Paal 9 is een begrip onder Texelaars en toeristen en zeker een bezoekje waard wanneer je op het eiland bent.
Deel deze pagina

Iedere dag genieten van de menukaart

Iedere dag kun je al vanaf 11.00 uur van de uitgebreide menukaart genieten. Start bijvoorbeeld met een goede kop koffie met gebak of neem rond lunchtijd een lekkere uitsmijter, broodje kroket of salade. Ben je met de kids op pad? Ook voor de jonge gasten is er een menu samengesteld, waarbij de poffertjes, snacks en patat geheid in de smaak zullen vallen.

Strandhap
Plof neer na een heerlijk dagje strand en bestel een lekkere strandhap! Laat je verrassen door een heerlijke Indiase Dahl of neem een patatje stoof, gemaakt van de Texelse Black Angus. Ook voor vegetariërs en veganisten biedt de kaart opties. Zo is de vegan seaweed burger zeker een aanrader! En voor wie nog een gaatje over heeft: er is een ruime keuze aan lekkere toetjes!

Footprint
Om de ecologische footprint zoveel mogelijk te verkleinen, heeft Paal 9 flink wat stappen gezet. Zo is al het apparatuur elektrisch in het paviljoen, afvalstromen gescheiden en wordt het paviljoen in de winter verwarmd door een pellet kachel. Daarbij wordt er op de menukaart veel gewerkt met producten van het eiland. Wist je bijvoorbeeld dat het ijs afkomstig is van zorgboerderij Novalishoeve?

Strandzaal
Vergaderen op een unieke locatie in plaats van in een suf kantoorpand? Vraag naar de strandzaal van Paal 9. Hier kun je uitstekend met een grote groep vergaderen en genieten van de bijzondere locatie. Sluit je werkdag vervolgens goed af met een hapje en een drankje.

Strandpaviljoen Paal 9

Hoornderslag 8
1797 RT
Den Hoorn

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp