Anja Hoeve

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Musea Texel
Winkels op Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Aan de zuidkant van het eiland, tussen Den Hoorn en Den Burg, liggen de mooie accommodaties van Albert en Hennie Huisman. Een fijne landelijke locatie, vlakbij bos en strand én het gezellige dorp Den Hoorn.
Deel deze pagina
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Appartementen met een mooi uitzicht

De Anja Hoeve, een oude rietgedekte stolp uit 1740, ligt langs de Westerweg, die het zuidelijkste dorp Den Hoorn verbindt met de hoofdplaats Den Burg. Beide dorpen liggen op zo’n drie kilometer van de hoeve. In de mooie oude stolp zijn vier appartementen: het rode, blauwe, gele en groene. Daarnaast zijn er op het terrein nog een kleine stolp, Texels Stroodak, met twee appartementen – Heem en Hof – en een recent gebouwde stijlvolle bungalow met de naam Sonja Hoeve.

In de grote stolp zijn drie vierpersoons- en één tweepersoonsappartement. Alle appartementen hebben een volledig ingerichte keuken, luxe badkamer en digitale tv via satelliet. Het tweepersoonsappartement heeft een romantische bedstee. De beide vierpersoons appartementen in de kleine stolp zijn robuust ingericht, zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Zo mogelijk nog comfortabeler is de recent gebouwde zespersoons bungalow Sonja Hoeve. In deze ruime woning is werkelijk aan alles gedacht, tot een wasmachine en droger aan toe. De accommodatie is bovendien rolstoeltoegankelijk.

Rondom de accommodaties is een grote tuin met algemeen terras en speeltoestellen. Ook scharrelen er kippen, konijnen en geiten. Kortom: ook kinderen zullen zich hier prima vermaken.

Anja Hoeve ligt op de grens van waar het boerenland overgaat in het dennenbos. Het uitzicht over het land is fraai en reikt tot aan het pittoreske witte kerkje van Den Hoorn. Het bos en strand vlakbij betekent ook: wandelen op loopafstand. Of heerlijk fietsen natuurlijk, het hele eiland ligt binnen handbereik. In het gezellige dorpje Den Hoorn zijn een fietsverhuur, een goede supermarkt en een aantal restaurants (waaronder één met Michelinster). Alle overige voorzieningen zijn vlakbij in Den Burg.

Meer van dit op Texel

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp