Hoeve Landleven

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Musea Texel
Winkels op Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Op dit kleine rustige vakantiepark, te midden van het groen en de paarden en aan de rand van het bos, ben je echt even helemaal weg van de dagelijkse routine. De vier geschakelde vakantiehuizen aan het Mienterglop, vlakbij badplaats De Koog, vormen een heerlijk vakantieadres.
Deel deze pagina
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

De ruime appartementen van Hoeve Landleven

Vakantiepark Landleven ligt er fraai en ruimtelijk bij. Wie in de zomer komt, kan hier ‘van huis uit’ genieten van de bloeiende, geurende heide. De vier vier- tot vijfpersoons huizen, in Texelse bouwstijl, zijn comfortabel en compleet ingericht. Alle woningen hebben een ruime woonkamer en prima keuken. Op de begane grond is daarnaast één slaapkamer met aangrenzend een kleine badkamer. Op de verdieping is nog een slaapkamer plus een kleine kinderkamer. De badkamer aldaar heeft een inloopdouche, toilet en wasmachine. Alle huizen hebben wifi.

Ook buiten is er genoeg ruimte, met een heerlijk terras op het zuiden. Bos, strand en natuurgebieden zijn bovendien vlakbij. Wandelen, fietsen, sporten, paardrijden: alles kan in de directe omgeving. Het gezellige dorp De Koog, met z’n vele winkels, cafés, restaurants en terrasjes, is op loopafstand. In het dorp zijn ook twee grote supermarkten, een Jumbo en een Lidl. Den Burg, de hoofdplaats van het eiland, ligt op vijf kilometer en biedt nog veel meer winkels en uitgaansmogelijkheden. Zwemparadijs Calluna is lopend te bereiken en dat geldt ook voor de manege en de tennisbaan. Het strand ligt op anderhalve kilometer en ook het Nationaal Park Duinen van Texel met de natuurgebieden de Muy en de Slufter zijn dichtbij.

Kortom: een toplocatie voor mensen die houden van rust en ruimte mét een groot aanbod aan voorzieningen direct bij de hand.

Meer van dit op Texel

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp