Appartementenhotel Bos En Duin

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Texels eten en drinken
Restaurants Texel
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Op Texel kun je volop genieten van de prachtige natuurrijke omgeving. Vooral wanneer je accommodatie aan de rand van het bos ligt en zich tevens op slechts enkele kilometers van het strand bevindt. Appartementenhotel Bos en Duin is daarom de ideale plek om je vakantie op Texel door te brengen.
Deel deze pagina

Appartementenhotel Bos En Duin

Het fraaie appartementenhotel heeft een unieke ligging: aan de rand van het Texelse dennenbos en het Nationaal Park Duinen van Texel. Het uitgestrekte Noordzeestrand ligt op korte afstand en is prima per fiets en zelfs lopend te bereiken. De accommodatie ligt centraal in de driehoek Den Burg, Den Hoorn en De Koog. Die dorpen zijn ook per fiets goed bereikbaar.

Nationaal Park
De westkant van Texel heeft de status nationaal park. Dit duin- en bosgebied herbergt de parels van de Texelse natuur en biedt veel mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te sporten. De start van het mountainbikepad door het bos ligt op korte afstand van Appartementenhotel Bos en Duin en uitkijktoren Fonteinsnol staat schuin tegenover het hotel. Kortom, een prima uitvalsbasis voor een actieve vakantie op Texel.

Appartementen
De appartementen van Bos en Duin zijn geschikt voor twee, vier of zes personen. Ze zijn modern en sfeervol ingericht en bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt. Alle appartementen beschikken over gratis wifi en hebben een balkon of terras. Uw huisdier is welkom. Natuurlijk kunt u zelf koken in de appartementen maar u kunt ook in ons restaurant Bosq terecht voor ontbijt, lunch en/of diner.

Restaurant
Bosq, de keuken van Bos en Duin, staat hoog aangeschreven. Chef-kok Robin Koenen maakt heuse kunstwerkjes van de gerechten. Niet alleen de aanblik maar zeker de smaak zal u nog lang bijblijven! De menukaart is gevarieerd en er wordt uitsluitend gewerkt met verse (Texelse) producten. Ook voor de lunch kunt u in het restaurant terecht.

Private dining
Wilt u alleen met uw eigen gezelschap dineren? Dat kan in Restaurant Bosq. De sfeervolle wijnkelder is ingericht voor private dining voor groepen van vier tot twaalf personen. Grotere groepen, tot wel honderd personen, die willen lunchen of dineren kunnen in het restaurant zelf terecht. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen wensen of ideeën overleggen.

Appartementenhotel Bos En Duin

Bakkenweg 16
1797 RJ
Den Hoorn

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp