De Bremakker

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Midden in het Texelse bos De Dennen en aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel ligt Vakantiepark De Bremakker. Dit rustige en natuurrijke gezinspark beschikt over een gedeelte met 32 kampeerplaatsen met privésanitair. Verdeeld over het hele park staan comfortabele chalets, geschikt voor vier of vijf personen.
Deel deze pagina

Een vakantiepark middenin het Texelse bos

Vakantiepark De Bremakker heeft een eigen eetcafé annex bar, sinds jaar en dag een gezellige ontmoetingsplaats voor gasten van het park en Texelaars. Je kunt er terecht voor snacks, eenvoudige menu’s en maaltijdsalades, ook om mee te nemen. Voor de kleintjes zijn er kindermenu’s met een ijsje. In de zomervakantie is het elke maandag pizza-avond en elke dinsdag pannenkoekenavond. Afhankelijk van het seizoen worden ook mosselavonden, barbecues, bierproeverijen en andere bijzondere bijeenkomsten gehouden. Tijdens grote sportevenementen wordt het eetcafé omgetoverd tot supportershonk, waarbij op groot scherm hartstochtelijk wordt meegeleefd met de sporters.

Wasserette

Naast het eetcafé is een wasserette met professionele wasmachines en een droger. Bij de receptie kun je terecht voor informatie, een krant of een ijsje en om verse broodjes voor de volgende dag te bestellen. Kaartjes voor de Texelhopper en Zwemparadijs Calluna zijn eveneens verkrijgbaar en ook worden fietsen verhuurd.

In het zomervakantieseizoen is een recreatieteam actief, dat van zondag tot en met donderdag activiteiten verzorgt voor jong en oud. Uiteraard volleybal en voetbal, maar ook allerlei ludieke avonturentochten. Er zijn playbackshows, bonte avonden en karaoke. Kinderen kunnen bij slecht weer in hun eigen honk Ut Duckie terecht om samen met recreatieleiders te knutselen en spelletjes te doen.

Bos en strand

Vakantiepark De Bremakker is een ideale uitvalsbasis om Texel te verkennen. Je loopt of fietst er direct het omringende bos in, het strand is op anderhalve kilometer. Badplaats De Koog en Den Burg, het grootste dorp van het eiland, liggen beide op drieënhalve kilometer.

In het voor- en naseizoen zijn honden toegestaan, maar alleen na overleg.

Vakantiepark De Bremakker

Tempelierweg 40
1791 NS
Den Burg

Meer van dit op Texel

Camping op Texel niet wat u zoekt?

Bekijk ook de andere accommodaties op Texel zoals de Hotels op Texel en vakantiehuisjes op Texel

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp