Naar Texel Accommodaties

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Musea Texel
Winkels op Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Naar Texel biedt een groot aantal accommodaties in en rond De Cocksdorp, Texels meest noordelijke dorp, aan de voet van de vuurtoren. Van studio tot villa, in het dorp of in de duinen, alles is mogelijk, en altijd zeer comfortabel.
Deel deze pagina
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Naar Texel Accommodaties

Op de goed verzorgde en overzichtelijke website van Naar Texel staan ruim veertig verschillende vakantieverblijven, onderverdeeld in bungalows, appartementen, studio’s, campings, luxe villa’s en zelfs een riant landhuis. Door de foto’s alleen al krijg je direct zin om naar Texel af te reizen. Veel mooie, vrij gelegen locaties, maar ook sfeervolle huizen in het hart van het gezellige dorp. Alle accommodaties bevinden zich in De Cocksdorp of directe omgeving, het fraaie noordelijke deel van het eiland dus.

Alle woningen hebben hun eigen karakter en zijn comfortabel en zeer compleet ingericht. Iedere woning heeft een eigen interieur, sfeervol en modern. Honden zijn in alle accommodaties welkom en overal is gratis internet. Eyecatcher is De Villa van Texel, een riant landhuis in de duinen. Maar ook voor wie het wat kleiner en bescheidener wil, zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. Wat te denken van een sfeervol appartement in de authentieke rietgedekte stolpboerderij Hoeve Holland? Met weidse uitzichten over het land en op anderhalve kilometer van het dorp? Of een gloednieuwe luxe villa met wellness?

Logeren in het noordelijk deel van Texel betekent landelijkheid én zee en strand rondom. Want het water is hier nooit ver weg, met aan de ene kant de Noordzee en aan de andere kant de Waddenzee. De dijk en het strand bij paal 33 bieden uitzicht op Vlieland, dat in het seizoen zelfs per veerdienst bereikbaar is voor een dagtocht.

Het dorp De Cocksdorp is gezellig en knus. Er zijn winkels, een goede supermarkt, cafés en restaurants en een prachtige winkel annex ‘museum’ voor vogelliefhebbers. Ook een bezoek aan de vuurtoren is hier natuurlijk een must. Kortom: Naar Texel en De Cocksdorp bieden alle ingrediënten voor een fantastische Texelvakantie.

Van Der Linde vakanties Texel

Kikkertstraat 3
1795 AA
De Cocksdorp

Meer van dit op Texel

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp