Beach Food Festival

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Beach Food Festival

Geniet van al het lekkers dat Texel te bieden heeft op het Beach Food festival! Tijdens dit duurzame foodfestival worden de heerlijkste hapjes en drankjes gepresenteerd met voornamelijk Texelse ingrediënten. Van een Texelse tapasplank tot zelfs paella: er is veel variatie op het jaarlijkse Beach Food Festival.
Deel deze pagina

Beach Food Festival

Culinair genieten op Texel: dat kan tijdens het Beach Food Festival. Jaarlijks worden er tijdens dit duurzame foodfestival de heerlijkste gerechten en drankjes voor je klaargemaakt met zoveel mogelijk Texelse ingrediënten. Ervaar het eilandgevoel op Texel met dit smakelijke evenement.

Eilandgerechten
Van Texelse kokkels en Waddenoesters tot Texels lamsvlees: voor eenieder is er iets dat in de smaak valt. Ieder jaar is er een grote variatie aan Texelse lekkernijen. Zo kon je tijdens de editie van 2019 onder andere heerlijk borrelen met een Texelse tapasplank en vega springrolls en dineren met Texelse verse vis, burgers en zilte pizza’s. Neem een crêpe, biologisch ijsje of écht Texelse koffie toe om het culinaire festival af te sluiten.

Texelse drankjes
Naast gerechten van Texelse bodem, zijn er ook allerlei Texelse drankjes verkrijgbaar op het Beach Food Festival. Voor een heerlijke gin-tonic kun je terecht bij Stokerij Texel en voor een koud, schuimend biertje bij Tesselaar of Texels Speciaalbier.

Locatie
Het Beach Food Festival bevindt zich in de Waddenhaven, strandje Texel. Wanneer je met de TESO aankomt op het eiland is het ongeveer een kwartier fietsen naar het festivalterrein. Ook is het mogelijk om de shuttlebus te nemen die je voor de ingang van het festival afzet. Deze bus rijdt vanaf de Cocksdorp, via de Koog, Den Burg, Oudeschild naar Den Hoorn. Wie met de auto naar het Beach Food Festival, kan de auto parkeren bij het lage weggetje.

Beach Food Festival

Waddenhaven strandje Texel
Oudeschild

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht? Wellicht kunnen we je helpen

Tekst
гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp