Sompop

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Musea Texel
Winkels op Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Sompop

Festivalliefhebbers opgelet: jaarlijks vindt op Texel SomPop plaats. Tijdens dit evenement in de Waal kun je genieten van de leukste bandjes onder het genot van een heerlijk Texels biertje! Ook kinderen zijn van harte welkom en kunnen zich vermaken op de Silent Disco met een glaasje limonade.
Deel deze pagina
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Sompop

‘’Bandje kijken, pilsje drinken.’’ Dat is de slogan van het jaarlijkse festival SomPop. Tijdens dit evenement in de Waal kun je genieten van de leukste bandjes onder het genot van een écht Texels biertje. Het festival is geschikt voor jong en oud en is dé plek waar alle Texelaars samenkomen.

Muziek
Verspreid over drie podia zijn er verschillende artiesten te bewonderen. Waarbij er een variatie aan muziek te horen is, zodat er voor eenieder wat leuks tussen zit. Daarnaast kun je heerlijk dansen op het aanlegstrandje op het festivalterrein. Ervaar het eilandgevoel!

Texels bier
Zoals de slogan van het festival doet vermoeden, zijn er op SomPop heerlijke biertjes te verkrijgen. Het Texelse bier is altijd erg populair en de Skuumkoppe is niet aan te slepen. Voor wie wat sterkers wil, kan een echt Texelse gintonic bestellen van TX Gin. Daarnaast zijn er gratis water aftappunten en voor de kleintjes is er limonade.

Geschikt voor jong en oud
SomPop is een leuk evenement voor kinderen én volwassenen. Zo kunnen jongeren tot achttien jaar een dansje wagen in de Silent Disco en kunnen de kleintjes ijsjes halen en limonade drinken.

Entree
Tickets voor het evenement zijn online verkrijgbaar via de website of bij de ingang van het festival. In de voorverkoop zijn de tickets 15 euro en bij de ingang 25 euro. Voor jongeren tot zeventien jaar is de ticketprijs in de voorverkoop 5 euro en bij de ingang 10 euro.  SomPop begint om twaalf uur ’s middags tot middernacht!

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht? Wellicht kunnen we je helpen

Tekst
гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp