De Bremakker

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels
Campings
Bungalows / Villa's
Appartementen / Chalets
ETEN
Restaurants
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten
Excursies
Musea
Winkels
Markt/Braderie
TEXEL
Natuur
Texelse strand
Over Texel
Geschiedenis
Dorpen
Typisch Texel
Vervoer
Opmerkelijke Texelaars
Texel van Boven
Seizoenen

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Midden in het Texelse bos De Dennen en aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel ligt Vakantiepark De Bremakker. Dit rustige en natuurrijke gezinspark beschikt over een gedeelte met 32 kampeerplaatsen met privésanitair. Verdeeld over het hele park staan comfortabele chalets, geschikt voor vier of vijf personen.
Meer weten over

De Bremakker

Vakantiepark De Bremakker heeft een eigen eetcafé annex bar, sinds jaar en dag een gezellige ontmoetingsplaats voor gasten van het park en Texelaars. Je kunt er terecht voor snacks, eenvoudige menu’s en maaltijdsalades, ook om mee te nemen. Voor de kleintjes zijn er kindermenu’s met een ijsje. In de zomervakantie is het elke maandag pizza-avond en elke dinsdag pannenkoekenavond. Afhankelijk van het seizoen worden ook mosselavonden, barbecues, bierproeverijen en andere bijzondere bijeenkomsten gehouden. Tijdens grote sportevenementen wordt het eetcafé omgetoverd tot supportershonk, waarbij op groot scherm hartstochtelijk wordt meegeleefd met de sporters.

Wasserette

Naast het eetcafé is een wasserette met professionele wasmachines en een droger. Bij de receptie kun je terecht voor informatie, een krant of een ijsje en om verse broodjes voor de volgende dag te bestellen. Kaartjes voor de Texelhopper en Zwemparadijs Calluna zijn eveneens verkrijgbaar en ook worden fietsen verhuurd.

In het zomervakantieseizoen is een recreatieteam actief, dat van zondag tot en met donderdag activiteiten verzorgt voor jong en oud. Uiteraard volleybal en voetbal, maar ook allerlei ludieke avonturentochten. Er zijn playbackshows, bonte avonden en karaoke. Kinderen kunnen bij slecht weer in hun eigen honk Ut Duckie terecht om samen met recreatieleiders te knutselen en spelletjes te doen.

Bos en strand

Vakantiepark De Bremakker is een ideale uitvalsbasis om Texel te verkennen. Je loopt of fietst er direct het omringende bos in, het strand is op anderhalve kilometer. Badplaats De Koog en Den Burg, het grootste dorp van het eiland, liggen beide op drieënhalve kilometer.

In het voor- en naseizoen zijn honden toegestaan, maar alleen na overleg.

De Bremakker

Tempelierweg 40
1791 NS
Den Burg

Meer van dit op Texel

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp