Camping ’t Woutershok

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Texels eten en drinken
Restaurants Texel
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

't Woutershok

Langs de fraaie Rozendijk, middenin het Texelse dennenbos en Nationaal Park Duinen van Texel, ligt camping ’t Woutershok. Een prachtige plek om te kamperen, met veel rust en ruimte. De camping is een perfecte uitvalsbasis om het hele eiland te ontdekken. Camping ‘t Woutershok is ideaal voor een weekend weg, een weekje tussendoor óf een heerlijke zomervakantie met het hele gezin.
Deel deze pagina

Kamperen in het Texelse dennenbos

Middenin het Texelse dennenbos en Nationaal Park Duinen, ligt camping ’t Woutershok. Door de rustige sfeer die er hangt en de vele ruimte, is het een prachtige plek om te kamperen. Daarnaast is camping ‘t Woutershok een perfecte uitvalsbasis om het hele eiland te ontdekken.

Texelse speeltuin
Bij camping ’t Woutershok zit je midden in de natuur in de bosrijke omgeving. Voor kinderen is het hier een waar paradijs, gezien er overal genoeg ruimte is om te spelen. Het geeft een gevoel van vrijheid. Daarnaast heeft de camping een eigen ‘Texelse speeltuin’ waar ieder kind zich goed zal vermaken.

Faciliteiten
Op de ruime kampeerplaatsen in het gras, afgezoomd met boomsingels, kunnen caravans tenten en vouwwagens terecht. De plaatsen zijn ruim, ongeveer 120 vierkante meter. Deze ‘comfortplaatsen’ zijn bovendien allemaal voorzien van 6 tot 16 ampère stroomaansluiting, kabel-tv en aan- en afvoer van water. Tevens heeft elke plaats gratis wifi. Centraal op het terrein bevindt zich een verwarmd vijfsterren sanitairpaviljoen met aparte wascabines die voor privacy zorgen. Daarnaast is er een speciale, aangepaste ruimte voor baby’s en kleuters. Kampeerders met honden zijn welkom op een apart veld.

Luxe tent
Voor wie wat meer luxe wil, beschikt de camping over twee fraaie, compleet ingerichte tenten. Deze zeer modern en trendy verblijven, geschikt voor maximaal vijf personen, zou je bijna huisjes kunnen noemen. Ze zien er prachtig uit en zijn van alle gemakken voorzien.

Buitenactiviteiten
Tevens is de omgeving van de camping ideaal voor buitenactiviteiten. Zo is de omgeving uiterst geschikt voor een wandeling, fietstocht of ander sportactiviteit. Daarnaast is het strand op loopafstand en zeehondenopvang Ecomare is vlakbij. Camping ‘t Woutershok perfecte plek voor een weekend, een weekje tussendoor óf een heerlijke zomervakantie met het hele gezin.

Camping 't Woutershok

Rozendijk 38
1791 PE
Den Burg

Meer van dit op Texel

Camping op Texel niet wat u zoekt?

Bekijk ook de andere accommodaties op Texel zoals de Hotels op Texel en vakantiehuisjes op Texel

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp