Hotel Havenzicht

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Texels eten en drinken
Restaurants Texel
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Hotel Havenzicht

Aan de pittoreske haven van Oudeschild bevindt zich hotel-restaurant Havenzicht. Bij Havenzicht kun je terecht voor een comfortabele hotelovernachting met een prachtig panoramisch uitzicht over de haven en de Waddenzee. Het comfort én de unieke locatie, maken het hotel zeker een bezoekje waard.
Deel deze pagina

Hotel met uitzicht op de waddenhaven van Texel

Gelegen aan de nostalgische haven van Oudeschild bevindt hotel-restaurant Havenzicht. Het ligt op één van de mooiste plekjes op het eiland, gezien je een prachtig en uniek uitzicht hebt over het water waar de kotterschepen aan- en afmeren. Overnacht in één van de comfortabele kamers met een panoramisch uitzicht over de haven.

Hotel
Havenzicht beschikt over twee luxe hotelkamers en bieden comfort en luxe. Hotelkamer ‘Schapenboet’ heeft een landelijke uitstraling en doet denken aan het oude Texel: groene weilanden, tuinwallen en schapenboeten. De zachte aardetinten en frisgroene kleuren, zorgen voor een prettige en rustige sfeer. Daarentegen heeft hotelkamer ‘Strandhuis’ een vakantieachtige uitstraling met haar zee blauwe meubels en kustaccesoires. Beide kamers zijn ruim opgezet en bieden een prachtig panoramisch uitzicht over de haven en de Waddenzee. Ook zijn beide kamers van alle gemakken voorzien. Zo is er onder andere een zithoek, kitchenette en een tweepersoons whirlpool.

Café-Restaurant
Naast het hotel, beschikt Havenzicht ook over een familierestaurant dat al ruim een eeuw bekend staat om haar gemoedelijke en huiselijke sfeer. Neem plaats voor heerlijke traditionele gerechten, zoals perfect gebakken of gestoofde vis of een ambachtelijk bereid stukje vlees van topkwaliteit. Ook voor vegetariërs staan er smakelijke gerechten op de kaart. Alle gerechten zijn goed betaalbaar en bereid met verse biologische producten. Waar mogelijk zijn de ingrediënten afkomstig van het eiland. Zo wordt de vis lokaal gevangen met duurzame visserij.

Hotel-restaurant Havenzicht

Haven 6
1792 AE
Oudeschild

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp