Bungalowverhuur Aldubo

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Texels eten en drinken
Restaurants Texel
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Bungalowverhuur Aldubo

Aan de lommerrijke Rozendijk, direct aan de rand van het dennenbos, tussen Den Hoorn en Den Burg, liggen de zes bungalows van het kleinschalige familiebedrijf Aldubo. Hier lopen de tevreden huurders zo vanuit hun huis het Texelse bos in…
Deel deze pagina

Een vakantiehuisje op Texel aan de rand van het bos

De bungalows liggen op drie kilometer van het gezellige dorpje Den Hoorn, het meest zuidelijke dorp van het eiland, en op even grote afstand van Texels hoofddorp Den Burg, waar winkelen en lekker eten en drinken de belangrijkste attracties zijn. Ook het strand is valkbij. Rust, ruimte en natuur vormen hier de basisingrediënten. Fietsen, wandelen, sporten: het kan hier allemaal even makkelijk. En het startpunt ligt altijd direct voor de deur.

Er zijn op het kleine park drie typen bungalows: twee knusse tweepersoons huisjes (Eersteling en Wollewei), twee luxe vierpersoons bungalows (Roodborstje of Mispel) en twee luxe vierpersoons vakantievilla’s (Het Wambas en Turel), die tevens geschikt zijn voor minder validen. Alle woningen hebben een ruime tuin of terras met veel privacy en adembenemend uitzicht over de landerijen van buurtschap De Westen, tot aan het markante kerkje van Den Hoorn.

‘Eindelijk weer thuis’, zeggen veel vaste gasten als ze er een of meerdere keren per jaar weer terugkomen. Niet verwonderlijk, gezien de fijne plek én de gastvrijheid waarmee de familie Den Boer hun gasten sinds jaar en dag ontvangt. Deze plek is al lang in de familie. Begin 1900 hielpen de grootvader en overgrootvader van de huidige eigenaar Maarten-Jeroen hier zelfs nog mee bij het planten van het dennenbos, waaraan Aldubo zo fraai gelegen is. Zij werkten allebei bij Staatsbosbeheer. Maarten-Jeroens opa kreeg twee dochters: Aly en Dudy. Hun meisjesnaam was Boon. Zo ontstond de naam Aldubo.

Tot slot kunnen we nog vermelden dat alle bungalows beschikken over wifi en dat ook honden hier van harte welkom zijn.

Bungalowverhuur Aldubo

Rozendijk 37
1791 PD
Den Burg

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp