Landgoed Springtij

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Landgoed Springtij

Het kleinschalige bungalowpark Landgoed Springtij is een prachtige locatie voor een heerlijke vakantie. De negen riante bungalows zijn rustig en landelijk gelegen en toch is de gezelligheid van badplaats De Koog heel dichtbij.
Deel deze pagina

Een huisje op Texel in een prachtige omgeving

Er zijn op het landgoed van de familie Kikkert drie typen huizen: ’t Mienthuis, ’t Koetshuis en ’t Stulpje, van vier- tot zespersoons, vrijstaand of geschakeld. De bungalows variëren in prijs, inrichting en comfort. De meest luxe vrijstaande variant heeft zelfs een eigen zonnebank. De terrassen van de huizen liggen heerlijk op het zuiden, dus voor zonnen hoef je hier niet per se naar het strand. Hoewel ook dat natuurlijk heerlijk is én vlakbij. Het uitzicht vanuit het vakantiehuis is adembenemend.

Landgoed Springtij is echt een prachtige plek. Door z’n kleinschaligheid en fraaie ligging is het er heerlijk rustig en ruimtelijk. Voor kinderen is het een klein paradijsje, ze kunnen er uitgebreid spelen, er is een mooie trampoline én er zijn meer leuke speeltoestellen. Aan de rand van het weiland staan picknicktafels waarvan iedereen gebruik kan maken. Een mooie plek om wat te drinken, romantisch met z’n tweeën, met het hele gezin óf, voor wie het gezellig vindt, met de ‘medebewoners’ van het landgoed.

Het landgoed is omringd door de natuur en tegelijkertijd zijn de vele winkels, terrasjes, cafés en restaurants van badplaats De Koog direct binnen handbereik. Dus niemand hoeft zich hier te vervelen. En wie geen zin heeft om zelf te koken kan lopend naar een van de vele eetgelegenheden in de buurt, Bob hoeft niet mee. Ook voor wandelen, fietsen of sporten zijn in de directe omgeving alle mogelijkheden en faciliteiten. Bos, strand en natuurgebieden, het ligt allemaal om de hoek. Paardrijden? Ook geen punt. De Koog heeft meerdere maneges en een prachtig netwerk aan ruiterpaden. Landgoed Springtij? Dat klinkt goed!

Landgoed Springtij

Mienterglop 7
1796 MR
De Koog

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp