Bleekerscoogh

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Musea Texel
Winkels op Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Ruimte, luxe én natuur, dat is Villapark Bleekerscoogh. Het parkje, met 11 luxe villa’s, is omgeven door bomen en bronzen beelden en ligt op iets meer dan een kilometer van badplaats De Koog, vlakbij bos, strand en natuurgebieden.
Deel deze pagina
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Villapark Bleekerscoogh nabij De Koog

De elf luxe villa’s zijn geschikt voor maximaal zes personen en hebben een prachtig uitzicht. Ze zijn stuk voor stuk zeer gezellig en comfortabel ingericht en bieden echt een ‘thuisgevoel’. Met 125m2 is er alle ruimte. Op de begane grond zijn een slaapkamer en luxe badkamer. Boven zijn nog eens twee slaapkamers, elk met heerlijke comfortabele bedden. Daarnaast beschikken de vakantiehuizen over een tweepersoons stoomcabine, Finse sauna, whirlpool en zonnebank. Drie van de villa’s hebben een serre, waardoor het woongenot met 30m2 wordt vergroot, tot 155m2. Er zijn vier flatscreen TV’s en een snelle glasvezel wifi-verbinding.

Ook buiten is er alle ruimte, met een luxe en terras op het zuiden. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Maar ook in de omgeving is voldoende speelgelegenheid! Bos, strand en natuurgebieden zijn vlakbij, wandelen, fietsen, sporten, paardrijden: alles kan in de directe omgeving.

Het gezellige dorp De Koog, met z’n vele winkels, cafés, restaurants en terrasjes, is vlakbij. In het dorp zijn ook twee grote supermarkten, een Jumbo en een Lidl. Den Burg, de hoofdplaats van het eiland, ligt op vijf kilometer en biedt nog veel meer winkels en uitgaansmogelijkheden. Zwemparadijs Calluna is lopend te bereiken en dat geldt ook voor de manege en de tennisbaan. Het strand ligt op anderhalve kilometer en ook de natuurgebieden de Muy en de Slufter zijn dichtbij.

Kortom: een toplocatie voor mensen die houden van ruimte en comfort mét een groot aanbod aan voorzieningen direct bij de hand.

Meer van dit op Texel

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp