Klimmen EnZo

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Klimmen EnZo

Klimpark Klimmen EnZo, op vakantiepark De Krim nabij De Cocksdorp, is een leuk en spannend uitje voor het hele gezin. Tenminste: voor wie het spektakel op hoogte aandurft… Het parcours door de lucht biedt zeker twee uur vermaak.
Deel deze pagina

Een spannend uitje nabij De Cocksdorp

Klimpark Klimmen EnZo is gevestigd op vakantiepark De Krim, maar toegankelijk voor iedereen. Vanuit de centrale toren zijn er vier parkoersen op verschillende niveaus, op vier en acht meter hoogte. Spannend, intensief en leuk. Voor kinderen ­– die moeten overigens wel minimaal 1.30 meter zijn – maar zeker ook voor ouders die een beetje sportief zijn. Kinderen onder de twaalf jaar moeten sowieso onder begeleiding van een volwassene zijn. Dus zeg als ouder dan nog maar eens nee… Behalve het klimparcours over kabels en touwen door de lucht, is er ook een spannende klimwand. En wie dán nog energie over heeft, kan zich nog vermaken met kratstapelen. Al met al kan iedereen hier wel een paar uurtjes zoet zijn.

Klimmen EnZo is een leuke attractie tijdens vakanties of weekendjes weg. Maar ook voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of schoolreisje zijn er speciale arrangementen. Op de website staat meer informatie.

De veiligheid staat bij Klimmen EnZo voorop. Alle instructeurs zijn intern en extern opgeleid, beschikken over een EHBO-diploma en worden via interne audits meermalen per jaar gecontroleerd. Daarnaast werkt Klimmen EnZo met de nieuwste materialen, die bovendien dagelijks worden gecontroleerd op gebreken.

Het klimpark is open van april tot en met oktober. In de mei- en zomervakantie dagelijks van 11 tot 18 uur, in de herfstvakantie dagelijks van 11 tot 17 uur. Buiten de vakanties in april, mei, september en oktober op zondag, van 11 tot 17 uur, en in juni, juli en augustus op zaterdag en zondag van 11 tot 18 uur. De start is altijd uiterlijk 2 uur voor sluitingstijd. Check voor feestdagen en mogelijk afwijkende tijden de website.

Klimmen EnZo, hét klimpark van Texel!

Klimmen EnZo

Roggeslootweg 6
1792 JV
De Cocksdorp

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp