Texel Active

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Texel Active

Beleef Texel op een andere manier met Texel Active! Dit veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau verzorgt de meest uiteenlopende sportieve activiteiten en uitjes voor je bezoek aan Texel. Zo kun je gaan blokarten op het strand, met een elektrisch skateboard over het eiland cruisen en wat golfen meepakken tijdens een lesje surfen. Liever een uitje op maat? Ook dat kan geregeld worden met Texel Active.
Deel deze pagina

Texel Active op land, strand en zee

Het veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau Texel Active verzorgt de meest uiteenlopende sportieve activiteiten en uitjes op Texel. Beleef het eiland op een andere manier! Elke dag is er wel wat te doen op Texel.

Strand en zee
Texel staat onder andere bekend om haar heerlijke strand. Wil je ‘ns wat anders doen dan een strandwandeling? Bij Texel Active vind je de het compleetste strandactiviteiten programma van het eiland. Voel de wind om je oren razen tijdens een clinic blokarten of glij over het strand achter een kite aan. Ook beginnende vliegeraars kunnen terecht bij Texel Active, want na een korte en bondige instructie krijg je de beginselen van het vliegeren al onder de knie. Voor degenen die liever het water in gaan kun je surfen op de Texelse branding met een kajak of met een groep in een raft gaan. Golfsurfen behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij zijn de boards zo ontwikkeld om het leren surfen voor jong en oud zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Op het land
Verken het eiland op een elektronisch skateboard. Dit board zorgt ervoor dat je het gevoel van snowboarden en surfen ervaart op een skateboard. Na een korte uitleg maak je een mooie tocht over verharde en onverharde wegen op een uitgestippeld parcours. Daarnaast organiseert Texel Active Bubbel voetbal, waarbij je voetbalt in een opblaasbaar pak. Hierdoor kun je je tegenstanders hard wegduwen, zonder dat er ongelukken gebeuren. De pakken zorgen gegarandeerd voor een hilarische middag. Voor wie terug in de tijd wil, kan in twee teams tegen elkaar strijden met pij en boog bij het spel Archery Tag. De verschillende obstakels op het veld maken het daarbij extra spannend.

Surfen
Texel is de ideale plek om te gaan surfen. Voor wie dit nog niet kan, is welkom bij de surfschool van Texel Active. Ook kun je hier materiaal huren of je skills bijwerken. Mocht je willen golfsurfen en zijn er geen golven, dan is het ook mogelijk om te suppen. Ook kinderen kunnen terecht bij de surfschool. Speciaal voor kids van zeven tot veertien jaar is er een junior surfclub.

Texel Active

Gerritslanderdijkje 2
1791 NB
Den Burg

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp