Van der Linde Fietsen

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Musea Texel
Winkels op Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Van der Linde Fietsen in De Cocksdorp

Van der Linde Fietsen

Er zijn veel manieren om Texel te ontdekken, maar misschien wel de allerbeste is per fiets. Texel is fietseiland bij uitstek en dankzij de meer dan 140 kilometer fietspad ontdek je veilig en heel gemakkelijk de prachtige natuurgebieden en de gezellige dorpen. Wil je een fiets huren, dan is Van der Linde Fietsen met een uitgebreid assortiment en vestigingen in De Koog en De Cocksdorp een uitstekend adres.
Deel deze pagina
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Van der Linde fiets verhuur op Texel

Van alle maten kinderfietsen (van 12 tot 26 inch) tot zeven versnellingen, bij Van der Linde Fietsen hebben ze fietsen te kust en te keur. Ook kun je er terecht voor E-bikes, tandems, familietandems, cabby’s, kidkarren, kinderzitjes en bolderwagens. Wil je liever een snorscooter? Ook dat kan bij Van der Linde.

Uitstekende service
De service van Van der Linde Fietsen is meer dan uitstekend. Bij pech onderweg zorgt een gratis omruilservice ervoor dat je snel je weg kunt vervolgen. Ook bestaat de mogelijkheid om een fiets op locatie te laten bezorgen. Bagagevervoer naar je vakantieadres is kosteloos. Voor groepen biedt Van der Linde speciale tarieven op maat.
Wil je er zeker van zijn dat er bij aankomst op Texel al een fiets op je te wachten staat? Via www.fietsenoptexel.nl kun je online reserveren. Doe dit wel op tijd. Dit kan tot drie dagen voor aanvang (op basis van beschikbaarheid) en voor een minimale huurperiode van twee dagen.

Zeven dagen open
Van der Linde Fietsen heeft twee vestigingen: aan de Kikkertstraat in De Cocksdorp en de Nikadel in De Koog. Vooral van die in De Koog wordt veel gebruik gemaakt. De badplaats ligt centraal en is een mooi startpunt voor een lange tocht.
Beide vestigingen zijn zeven dagen per week open: op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur, op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer van dit op Texel

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp