Het Sop Zeehondentochten

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Musea Texel
Winkels op Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Met een kleine groep mensen, maximaal twaalf personen, gaat Het Sop op pad om zeehonden te spotten. Tijdens de tocht, komen de opvarenden oog in oog met zeehonden die nieuwsgierig naast de boot zwemmen of lekker liggen te zonnen op de zandbanken. Doordat Het Sop een beperkte diepgang heeft, kan de boot dichtbij de zeehonden komen, zodat mooie foto’s en video’s gemaakt kunnen worden.
Deel deze pagina
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Zeehonden / Robbentocht met Het Sop

Naast de ‘gewone’ zeehondentocht, kan ook worden gekozen voor de Special Tour van anderhalf uur. Natuurlijk is ook de vaartocht zelf een geweldige ervaring. Het Sop heeft een 620PK motor en als de schipper het gas opentrekt, is dat genieten!

Het Sop is zo’n bedrijf op Texel waarvan je nauwelijks weet welke diensten ze aanbieden. De 12 meter lange boot van eigenaar Rutgert Oosterhuis faciliteert o.m. nautisch onderzoek en verzorgt vervoer van en naar offshore-projecten op zee. Maar toeristen en de meeste Texelaars kennen Het Sop vooral van de avontuurlijke zeehondentochten.

Oosterhuis kent het zeegebied rond Texel op z’n duimpje en heeft veel ervaring met het varen op de soms ruige Noordzee en de Waddenzee. Hij leest de golven en ziet al van verre of er iets bijzonders aan de hand is. En Als geen ander weet hij waar de zeehonden te vinden zijn!

Als enige aanbieder op Texel biedt Het Sop 100 procent garantie op het spotten van zeehonden. Heeft u geen zeehond gezien? Dan krijgt u uw geld terug. Op het schip kunt u zowel binnen als buiten verblijven. Er is een toilet aan boord.

 

Meer van dit op Texel

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp