Dobber Outdoor

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Musea Texel
Winkels op Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Dobber Outdoor

Druk bezig met de voorbereidingen voor je tripje naar Texel? Wie goed beslagen ten ijs wil komen, brengt een bezoekje aan Dobber Outdoor. Deze winkel verkoopt een breed assortiment aan strand-, outdoor-, en campinglife artikelen. Ook vliegerliefhebbers kunnen hier hun slag slaan. Dobber Outdoor is namelijk dé vliegerspecialist van Texel.
Deel deze pagina
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Strand en outdoor artikelen in De Koog

In badplaats De Koog bevindt zich Dobber Outdoor. De winkel kenmerkt zich door een breed assortiment artikelen om je vakantie op Texel compleet te maken. Zo is er een groot scala aan strand,- outdoor,- en kampeerspullen.

Van tentharing tot complete tent
De kampeerafdeling van Dobber Outdoor is zeer breed: van tentharing tot complete tent! Om jezelf te voorzien van een maaltijd tijdens je tripje aan Texel, verkoopt Dobber Outdoor daarnaast kooktoestellen, koelboxen en gasflessen. Tevens zijn er voor extra kampeergemak zelfopblaasbare matten verkrijgbaar.

Beach fun
Om je stranddagjes op Texel nóg leuker te maken, zorgt Dobber Outdoor ervoor dat er altijd wat te doen is op het strand. Zoals een potje volleyballen, frisbeeën of badmintonnen. De kleintjes kunnen zich daarnaast prima vermaken met het strandspeelgoed van Dobber Outdoor. Zo is er voor hen een speelgoedafdeling in de winkel van Top 1-Toys. Voor watersportliefhebbers zijn er onder andere long- en bodyboards beschikbaar. Tip: neem les bij één van de surfscholen langs het strand!

Badmode
Bij Dobber Outdoor vind je de grootste collectie badmode van heel Texel! Voor de dames zijn er de leukste badpakken, bikini’s en tankini’s en voor de heren een groot scala aan zwembroeken. Ook voor kinderen is er zwemkleding volgens de laatste mode.

Vliegershop
Dobber Outdoor wordt ook wel de vliegerspecialist van Texel genoemd. Gezien het op Texel veel waait, is het vaak perfect weer om te vliegeren. In de winkel zijn er vliegers te vinden in alle prijsklassen en voor ieder niveau. Voor de kids zijn er eenvoudige eenlijnsvliegers en voor wat meer ervaren vliegeraars zijn er matras- en stuntvliegers.

Meer van dit op Texel

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp