Mantje Lifestyle Store

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Texels eten en drinken
Restaurants Texel
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Mantje Lifestyle

Al jaren is lifestyle-winkel Mantje een begrip op Texel. Bij Mantje vind je een groot aanbod van schoenen, mode, outdoor- en beenmode-artikelen. Daarbij bestaat de winkel uit ruim 200 verschillende en hoogstaande merken en zijn zorgvuldig geselecteerd op een kwalitatieve en verantwoorde productie. Duurzaamheid staat bij Mantje hoog in het vaandel. Zo is de tweede vestiging van Mantje, in De Koog, volledig energieneutraal en duurzaam.
Deel deze pagina

Mantje, een begrip op Texel

Met zo’n negentig jaar ervaring, is lifestyle-winkel Mantje al jaren een begrip op Texel. Bij Mantje vind je een groot aanbod van schoenen, mode, outdoor- en beenmode-artikelen. De collecties bestaan uit ruim tweehonderd verschillende en hoogstaande merken. Zowel in Den Burg als in De Koog heeft Mantje een winkel, waarvan de laatste vestiging volledig duurzaam en energieneutraal.

Duurzaamheid en kwaliteit
De artikelen die bij Mantje verkocht worden, zijn bijna altijd kwalitatief en verantwoord geproduceerd. De merken worden dan ook zorgvuldig geselecteerd. Daarnaast is de winkel in De Koog duurzaam en volledig energieneutraal. Wat Mantje betreft is dit de eerste stap in de goede richting om rekening te houden met het milieu en de wereld om ons heen. Bij een duurzame bedrijfsvoering, past ook kledingreparatie. In de vestiging van Den Burg beschikt Mantje over een kledingreparatie- en herstelservice. Hier kun je terecht voor al het inkort- en inneemwerk van kleding, maar ook voor het repareren van kleding.

Voetzorg
Naast dat Mantje een groot scala aan artikelen heeft, kun je er ook terecht voor voetzorg. Mantje heeft zo’n zes specialisten in huis die voetkundig adviseur zijn. Wanneer er iets mis is met je voeten, kunnen er allerlei lichamelijke klachten ontstaan. De adviseurs van Mantje helpen je graag bij het kiezen van een goede inlegzool om de klachten te verhelpen.

Privé winkelen
Voor passend advies en persoonlijke aandacht, zijn er de Mantje privé winkelavonden. Tijdens deze avonden helpen de verkoopmedewerkers bij het vinden van de juiste outfit of de meest geschikte schoenen.

Mantje Lifestyle Store

Hogerstraat 1
1791 CH
Den Burg

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp