Texels Wonen

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
Hotels op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Texels Wonen

Woondecoratiewinkel ‘Texels Wonen’ bevindt zich in Oudeschild. Hier vind je zo’n 1200 m2 aan prachtige items om je interieur mee op te fleuren. Deze zijn gestald in een grote woonloods met buitenplaats. Door een breed en steeds wisselend assortiment aan unieke items, is Texels Wonen een ware parel als het gaat om woondecoratie.
Deel deze pagina

Texels Wonen tussen Den Burg en Oudeschild

Bij woondecoratiewinkel ‘Texels Wonen’ vind je zo’n 1200 m2 aan prachtige items om je interieur mee op te fleuren. De winkel bevindt zich in een grote woonloods met buitenplaats en heeft een breed en wisselend assortiment aan unieke items.

Voor elke smaak en woonstijl
Texels Wonen kenmerkt zich door een breed assortiment aan woonaccessoires. Zo zijn er items voor een strakke en sobere woonstijl, maar ook juist kleurrijke items die voor een speels effect zorgen. Voor eenieder is er wat te vinden in de winkel. Texels Wonen heeft verschillende hoeken in de winkel gecreëerd op basis van kleur en stijl.

Direct effect van unieke items
De woondecoraties in de winkel zorgen ervoor dat het interieur direct wordt opgefleurd. Zoals woonkussens, kaarsen en lampenkappen. Daarnaast vind je bij Texels Wonen niet veel van hetzelfde. Van elk item zijn er slechts een stuk of twee beschikbaar, waardoor je altijd unieke items in je interieur hebt!

Sfeer
Naast woondecoraties, is er een grote verscheidenheid aan geuren en kaarsen. Je bent bij Texels Wonen aan het goede adres voor huisparfums, geurstokjes en geurkaarsen. Deze dragen bij aan een gemoedelijke sfeer in huis.

Laatste trends
Doordat het assortiment regelmatig wisselt, is de winkel zeker de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen. Texels Wonen volgt de laatste trends op de voet en een bezoekje aan de winkel is daarom nooit saai. Ook voor inspiratie kun je terecht bij de sfeervolle en warme winkel van Texels Wonen.

Texels Wonen

Schilderweg 220
1792 CK
Oudeschild

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp