Restaurant De Smulpot

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
DOEN
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

De Smulpot

Middenin hartje Den Burg vind je boutique hotel en lunch- en dinercafé De Smulpot. Geniet overdag van de lekkerste gerechten en ’s avonds van een heerlijke cocktail aan de bar. Al meerdere keren is De Smulpot bekroond tot het leukste restaurant van Texel.
Deel deze pagina

Klassieke en vernieuwende gerechten

Texelse ingrediënten
Op de menukaart vind je een afwisselende mix van echte smulklassiekers tot vernieuwende gerechten. Uiteraard wel met een Texels tintje! Zo wordt er zoveel mogelijk gewerkt met ingrediënten afkomstig van het eiland zelf. De patat wordt gemaakt van Texelse aardappels, de vis komt van de Texelse Visspecialist en daarbij kun je rekenen op echte Texelse boerenkaas.

Luxe suites
Naast een hapje eten is het ook mogelijk om te overnachten bij De Smulpot! Boek één van de zeven luxe suites voor tijdens je verblijf op het eiland. De suites zijn modern ingericht, voorzien van comfortabele kingsize bedden én is er een luxe badkamer. Door de centrale ligging, kun je gemakkelijk alle bezienswaardigheden bereiken vanaf het hotel.

High wine & High tea
Voor een leuk en gezellig groepsuitje ben je ook van harte welkom bij De Smulpot. Laat je verrassen door vier verschillende gerechtjes met bijpassende wijn uit de ruime wijncollectie. Zo schenkt de Smulpot maar liefst zeventien verschillende soorten wijn in het restaurant. Wie liever zoetige en hartige hapjes wil onder het genot van een lekkere kop thee, kan genieten van de High Tea. Net als de High Wine, wordt deze tot in de puntjes verzorgd!

Restaurant De Smulpot Texel

Binnenburg 5
1791 CG
Den Burg

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp