Kaap Noord

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Kaap Noord

Ongestoord genieten met je voeten in het zand: dat kan bij Kaap Noord! Dit strandpaviljoen bevindt zich op een uniek stukje Texel tussen de Wadden- én de Noordzee in. Daarbij niet geheel onbelangrijk: de hele dag door kun je van de uitgebreide menukaart bestellen.
Deel deze pagina

Heerlijk genieten bij Kaap Noord

Strandpaviljoen Kaap Noord bevindt zich in de Cocksdorp bij paal 33, nabij de vuurtoren. Het paviljoen kenmerkt zich door een adembenemend uitzicht, goede service én relaxte sfeer. Daarbij ligt Kaap Noord op een uniek stukje Texel. Zo heb je een wijds uitzicht over zee en een uitkijk over Vlieland.

Uitgebreide menukaart
Start de dag met een gezonde smoothiebowl, lunch met een heerlijke hamburger van Texels rundvlees en dineer met paella in Kaap Noord Style. Dit is slechts een greep uit de uitgebreide menukaart, waarbij er voldoende opties zijn voor de kleine en grote trek. Ook met de kleintjes wordt rekening gehouden. Zo zijn er mini pizza’s, patat en pannenkoeken te bestellen. Kortom: Kaap Noord is een uitstekende plek voor koffie, lunch, borrel en diner!

Ontspan met een drankje
Ontspan met een lekker drankje, terwijl je plaatsneemt op één van de loungebanken. Er is een uitgebreide drankkaart met onder andere écht Texelse gin, cocktails en wijnen. Liever alcoholvrij genieten? Ook daar is voldoende keuze in. Wat dacht je van een verfrissende limoen Spritzer, roze gin en tonic of een mousserende wijn?

Unieke locatie
Kaap Noord ligt op een unieke locatie: aan het strand tussen de Wadden- én Noordzee in! Ook kijk je vanaf het terras uit op de zogeheten ‘Hippiesteiger’, waar de boot naar Vlieland vertrekt. In de buurt van het paviljoen bevindt zich tevens de Texelse vuurtoren, één van de attracties van het eiland.

Strandpaviljoen Kaap Noord

Volharding 4
1795 LH
De Cocksdorp

Kaap Noord is niet het enige wat we aanraden

Bekijk meer van onze tips

Texel heeft veel prachtige restaurants met Texelse gerechten en uniek uitzicht maar kenmerkt zich ook door de vele activiteiten.

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp