Duinpark en Camping De Robbenjager

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Wakker worden met zingende vogels of het rustgevende geruis van de zee? Dat kan bij Duinpark & Camping De Robbenjager, dat bijna letterlijk op steenworpafstand van Noord- en Waddenzee op het meest noordelijke puntje van Texel ligt.
Deel deze pagina

Een recreatiepark op het puntje van Texel

Duinpark & Camping De Robbenjager is een ruim opgezet recreatiepark met uitgebreide faciliteiten. Alle plekken op het kampeerterrein – geschikt voor toercaravan, tent en camper tot vijftien meter – hebben elektra. Centraal ligt het verwarmde douche- en toiletgebouw, dat in 2015 volledig is vernieuwd. Wilt je liever wat meer luxe, dan kun je voor één van de comfortabele chalets kiezen. Deze zijn het hele jaar te huur en gaan op in het glooiende landschap van de camping. Alle chalets zijn uitgerust met boxspringbedden, twee slaapkamers, badkamer, keuken met vaatwasser en oven, woonkamer met tv en een zonneterras met ligbedden en tuinstoelen.

Duurzaamheid

Op het park is wifi en met een handig kaartsysteem kun je onder meer de douches, slagboom, wasmachine en wasdroger bedienen. Voor kinderen is er een speeltuin en een voetbalveldje. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Het park is verlicht met led-lampen en er is een afvalstraat voor het gescheiden inzamelen van afval.

De kantine van De Robbenjager is in de loop der jaren uitgegroeid tot een familierestaurant (met binnen 80 plaatsen en 100 op het terras), waar je uitstekend terecht kunt voor zowel een eenvoudig kopje koffie als een uitgebreide lunch en een romantisch diner.

Los van alle uitstekende voorzieningen is de bijzondere ligging misschien wel de grote kracht van Duinpark & Camping De Robbenjager. Het ligt aan de voet van de vuurtoren, midden in Nationaal Park Duinen van Texel, en biedt volop mogelijkheden om te sporten, wandelen en fietsen. Op slechts enkele kilometers ligt De Cocksdorp met z’n sfeervolle restaurantjes en gezellige winkels.

Duinpark & Camping De Robbenjager

Vuurtorenweg 148
1795 LN
De Cocksdorp

Meer van dit op Texel

Camping op Texel niet wat u zoekt?

Bekijk ook de andere accommodaties op Texel zoals de Hotels op Texel en vakantiehuisjes op Texel

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp