TukTuk Express Texel

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

TukTuk Express Texel

Texel verkennen kan op veel manieren. Eén van de minst voor de hand liggende is per tuktuk, een soort gemotoriseerde riksja en een veelgebruikt vervoermiddel in Aziatische landen als Thailand en Indonesië. Bij TukTuk Express Texel kun je er één huren voor een dagje uit of gebruikmaken van één van de arrangementen.
Deel deze pagina

TukTuk Express Texel

Tuktuks hebben een maximumsnelheid van 65 kilometer per uur en zijn geschikt voor maximaal vier personen: één chauffeur en drie personen achterin. Na een korte oefenrit over de haven van Oudeschild kun je zelf per tuktuk het eiland verkennen. Bij mooi weer klap je het dak achterover en rijd je met de zon op je gezicht en de wind door je haren over de Texelse wegen. Bij regen of veel wind kan de tuktuk worden afgesloten met regen- en windschermen.

Heel weekend

Een tuktuk kun je huren voor een hele dag: van 10.00 tot 18.00 uur. Maar tegen extra betaling is verlenging tot 22.00 uur mogelijk. En zelfs kun je een tuktuk voor een heel weekend reserveren. Bij de huur inbegrepen is een WA-verzekering. De chauffeur moet in bezit zijn van rijbewijs B en ten minste 24 jaar oud zijn.

Je kunt zelf lekker rondtuffen, maar ook het eiland verkennen onder leiding van een gids. Een Safari-trip duurt anderhalf tot twee uur. De tuktuks rijden in colonne door boerenland, bos en duinen en langs de historische dorpjes. Halverwege is er op een fraai gelegen uitzichtpunt een korte stop en vertelt de gids allerlei wetenswaardigheden over Texel.

Een leuke uitdaging is de ludieke Rally. Voor vertrek krijg je een korte instructie en een routebeschrijving. Aan de hand daarvan voer je allerlei vragen en opdrachten uit, terwijl je een prachtige rit over het eiland maakt. Rijden er meer collega’s, vrienden of familieleden mee, maakt er dan een wedstrijd van. Het team met de meeste punten is de trotse winnaar en ontvangt een prijsje.

TukTuk Express Texel

Haven 12
1792 AE
Oudeschild

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp