Bootovertocht Teso

Houd tijdens de boot overtocht naar Texel, maar ook terug naar Den Helder rekening met elkaar door in de auto te blijven zitten. Zo is de kans klein dat je met anderen in aanraking komt. Degenen die met een ander voertuig op de boot zijn of te voet, kunnen verspreid plaatsnemen op het bovendek en in de salon. Uiteraard met een afstand van tenminste anderhalve meter.

Voldoende ruimte op eiland Texel

Waddeneiland Texel heeft een landoppervlakte van honderdzestig vierkante kilometer, waardoor er voor iedereen voldoende ruimte is om van het prachtige eiland Texel te genieten. Op basis van vijfenveertigduizend bezoekers per week en 13500 inwoners, is dat maar liefst 2700 vierkante meter ruimte per persoon!

Alle Corona Maatregelen Texel op een rij

Strandbezoek Texel

Het strand op Texel is dertig kilometer lang en gemiddeld honderd meter breed. Dit betekent dat er meer dan honderd vierkante meter per strandganger beschikbaar is! Deze inschatting is gemaakt op basis van vijfenveertigduizend bezoekers per week en daarvan gemiddeld vijftienduizend strandgangers op een dag. Genoeg ruimte om je aan de anderhalve meter-regel te houden.

Winkels op Texel

Voor wie van shoppen houdt, heeft Texel heeft een tal aan leuke en authentieke winkels. Ook hier zijn de Corona-maatregelen van kracht en wordt gevraagd afstand van elkaar te bewaren en slechts met enkelen tegelijk in de winkel te zijn. Mocht je met je partner zijn, besluit dan dat één van de twee naar binnen gaat. De meeste winkels hebben bij de ingang desinfecteeregel staan om de handen te reinigen, zodat je veilig de winkel in kan. Zorg dat je zelf ook iets bij je hebt om je handen mee te ontsmetten, mocht er geen desinfectiemiddel aanwezig zijn. Door je aan deze richtlijnen te houden, kan het winkelen op een veilige manier doorgaan.

Corona Texel en de Corona Maatregelen Texel

Misschien vind je dit ook interessant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sed similique corrupti ullam dolores excepturi iure officia. Totam obcaecati perferendis exercitationem et.

Waarom Texelse asperges zo bijzonder zijn

Meer info

Het strand van Texel: 3x hotspots

Meer info
Keijser Asperges een groentekrat vol

Typisch Texelse producten

Meer info

De leukste muziekfestivals op Texel

Meer info