De Smulpot
In het centrum van Den Burg vind je lunch- en dinercafé De Smulpot. Dit gezellige restaurant is uiterst geschikt om met het hele gezin naartoe te gaan. Zo vind je op de kaart een ruime keuze aan klassiekers met Texelse touch en voor de kleintjes een kindermenu. In de zomer kun je heerlijk vertoeven op het fijne terras. Word het wat kouder? Dat is geen probleem door de fijne warmtelampen en lekkere dekentjes.

Oranjerie ’t Vogelhuis
Bij Oranjerie ’t Vogelhuis voel je je al snel thuis door de huiselijke en gastvrije sfeer. Het restaurant is gevestigd in de Dorpsstraat van badplaats De Koog. De menukaart is zeer uitgebreid en bevat onder andere écht Texelse specialiteiten. Vooral de zeetong is een populair gerecht onder gasten. Onder gezinnen is de oranjerie een geliefd restaurant. Voor hen is er genoeg lekkers op de kaart én ze kunnen zich vermaken in de speelhoek.

Catharinahoeve
Langs het bos is het gezellige Catharinahoeve gevestigd. Je herkent het restaurant aan de authentieke uitstraling en het ruim opgezette terras met speeltoestellen. Met mooi weer is het heerlijk zitten, terwijl de kids zich uitstekend vermaken. Binnen kun je jezelf opwarmen bij de openhaard in de knusse setting. Het restaurant staat vooral bekend om haar heerlijke pannenkoeken: van zoet tot hartig. Maar wie liever wat anders wil, kan ook goed uit de voeten met de kaart. Ze hebben naast pannenkoeken ook vleesgerechten, maaltijdsalades en sliptong.

Misschien vind je dit ook interessant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sed similique corrupti ullam dolores excepturi iure officia. Totam obcaecati perferendis exercitationem et.

Waarom Texelse asperges zo bijzonder zijn

Meer info

Het strand van Texel: 3x hotspots

Meer info
Keijser Asperges een groentekrat vol

Typisch Texelse producten

Meer info

De leukste muziekfestivals op Texel

Meer info