Quinty’s
Je vindt het restaurant van Quinty’s in de gezellige badplaats van De Koog. Wanneer je in het centrum loopt, vind je Quinty’s in de Dorpsstraat. Het restaurant serveert verfijnde Franse gerechten met een Texels tintje. Je kunt de gerechten á la carte bestellen, volgens Parijse traditie. Het leuke is dat je hier de hele dag door van kunt bestellen. Dus heb jij om drie uur ’s middags al zin in een bepaald gerecht? Bij brasserie Quinty’s is dat geen probleem!

Restaurant RJ
In het noorden van het eiland ligt Restaurant RJ. Laat je hier verrassen door de culinaire gerechten die Jordy Schuijl en zijn team met zorg voor je bereiden. Je kunt kiezen uit een verrassingsmenu van meerdere gangen of á la carte bestellen. Het restaurant staat tevens bekend om een ruime collectie aan goede wijnen. Het team adviseert je hier graag over!

BOSQ
Op een unieke locatie aan de rand van het bos ligt restaurant BOSQ. Dit restaurant staat bekend om haar culinaire gerechten van hoge kwaliteit. Op de ruime menukaart vind je combinaties van lokale producten met mediterrane invloeden. Wie zich culinair wil laten verrassen, kan kiezen voor de BOSQ experience. De keukenbrigade serveert hierbij een mooie collectie van gerechtjes in meerdere gangen. Maak daarbij je ervaring compleet met een bijpassend wijnarrangement

Misschien vind je dit ook interessant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sed similique corrupti ullam dolores excepturi iure officia. Totam obcaecati perferendis exercitationem et.

Het strand van Texel: 3x hotspots

Meer info
Keijser Asperges een groentekrat vol

Typisch Texelse producten

Meer info

De leukste muziekfestivals op Texel

Meer info

Musea op Texel

Meer info