Corona-maatregelen op Texel

Suche auf der Texel Information Website
Finden Sie hier die Informationen, die Sie suchen um die Insel zu entdecken.
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Unkategorisiert
ESSEN
Restaurants
Essen und Getränke aus Texel
TEXEL
Transport
Über Texel
Geschichte
Bemerkenswerte Leute auf Texel
Typisch Texel
Strand auf Texel
Dorfe
Natur
Jahreszeiten
Texel von Oben
TUN
Geschäften
Markt/Messen
Aktivitäten
Ausflügen
Museen
SCHLAFEN
Bungalows / Villen
Appartements / Chalets
Campings
Hotels

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

A009_C032_05042Q.0000128F

Blog

Corona-maatregelen op Texel

De maatregelen rondom het Corona-virus zijn ook op Texel van kracht. Om een bezoek aan het eiland voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, zijn er richtlijnen en regels opgesteld. Op deze manier wordt geprobeerd een anderhalve meter-samenleving mogelijk te maken.

 

Bootovertocht

Houd tijdens de overtocht van en naar Texel rekening met elkaar door in de auto te blijven zitten. Zo is de kans klein dat je met anderen in aanraking komt. Degenen die met een ander voertuig op de boot zijn of te voet, kunnen verspreid plaatsnemen op het bovendek en in de salon. Uiteraard met een afstand van tenminste anderhalve meter.

 

Voldoende ruimte op eiland Texel

Texel heeft een landoppervlakte van honderdzestig vierkante kilometer, waardoor er voor iedereen voldoende ruimte is om van het prachtige eiland Texel te genieten. Op basis van vijfenveertigduizend bezoekers per week en 13500 inwoners, is dat maar liefst 2700 vierkante meter ruimte per persoon!

 

 

Strandbezoek

Het strand op Texel is dertig kilometer lang en gemiddeld honderd meter breed. Dit betekent dat er meer dan honderd vierkante meter per strandganger beschikbaar is! Deze inschatting is gemaakt op basis van vijfenveertigduizend bezoekers per week en daarvan gemiddeld vijftienduizend strandgangers op een dag. Genoeg ruimte om je aan de anderhalve meter-regel te houden.

 

Winkels

Voor wie van shoppen houdt, heeft Texel heeft een tal aan leuke en authentieke winkels. Ook hier zijn de Corona-maatregelen van kracht en wordt gevraagd afstand van elkaar te bewaren en slechts met enkelen tegelijk in de winkel te zijn. Mocht je met je partner zijn, besluit dan dat één van de twee naar binnen gaat. De meeste winkels hebben bij de ingang desinfecteergel staan om de handen te reinigen, zodat je veilig de winkel in kan. Zorg dat je zelf ook iets bij je hebt om je handen mee te ontsmetten, mocht er geen desinfectiemiddel aanwezig zijn. Door je aan deze richtlijnen te houden, kan het winkelen op een veilige manier doorgaan.

 

Teilen Sie dieses Nachricht

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Teilen im Sozialen Medien

Wir sind stolz auf was das Insel Texel uns bietet und Teile es gern mit anderen. Teile uns mit deinem Soziale Medien und stelle anderen das Wunderschonen Insel vor!

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp