Kaap Noord
In het noordelijkste puntje van Texel, vlakbij de Cocksdorp, ligt Kaap Noord. Dit paviljoen is gevestigd op een uniek stukje Texel, namelijk tussen de Wadden- én Noordzee in. Ook kijk je vanaf het terras uit op de steiger van waar de boot naar Waddeneiland Vlieland vertrekt. Naast de unieke locatie, is Kaap Noord ook zeker een aanrader vanwege de uitgebreide menukaart. Voor de kleine en grote trek is er voldoende keuze!

Paal 9
Bezoek je het strand vlakbij Den Hoorn? Dan is het strandpaviljoen van Paal 9 een uitstekende keuze om te bezoeken. Al vanaf 11.00 uur kun je bij het paviljoen terecht voor een hapje en een drankje. Daarbij stelt het uitzicht vanaf Paal 9 je zeker niet teleur. Door de flinke raampartijen heb je een prachtig uitzicht over het strand! Leuk weetje: om de ecologische footprint zoveel mogelijk te verkleinen, heeft Paal 9 veel ondernomen Zo wordt er veel gewerkt met producten afkomstig van het eiland. is al het apparatuur elektrisch en wordt het paviljoen verwarmd door een pellet kachel in de winterperiode.

Beachclub Texel
Of je nu in de winter of in de zomer op Texel bent, Beachclub Texel is het hele jaar door geopend! Al vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom bij het paviljoen, gevestigd bij badplaats De Koog. In de winter is Beachclub Texel een heerlijke plek om jezelf op te warmen en in de zomer om af te koelen met een lekker drankje. Onze aanrader: in de zomer tovert Beachclub Texel om tot een openlucht bioscoop. Een unieke ervaring!

Tip: Ben je in de zomermaanden op het eiland? Jaarlijks worden er evenementen op het strand van Texel georganiseerd. Ben je benieuwd welke? Neem een kijkje in onze agenda.

Misschien vind je dit ook interessant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sed similique corrupti ullam dolores excepturi iure officia. Totam obcaecati perferendis exercitationem et.

Waarom Texelse asperges zo bijzonder zijn

Meer info
Keijser Asperges een groentekrat vol

Typisch Texelse producten

Meer info

De leukste muziekfestivals op Texel

Meer info

Musea op Texel

Meer info